I dok Hajduk sanja o Ivanu Perišiću njega želi Jose Mourinho?

Rijeka, 27.03.2021 - Kvalifikacijska utakmice za Svjetsko nogometno prvenstvo, Hrvatska - Cipar, na stadionu Rujevica. Na slici Ivan Perišić. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Hrvatski reprezentativac i treći strijelac hrvatske nogometne reprezentacije svih vremena, Ivan Perišić, igra vrlo vjerojatno svoju posljednju sezonu u dresu Intera. Naime, Perišiću ugovor s aktualnim prvakom Italije ističe na kraju sezonu. Prema pisanju talijanskih medija neće mu biti ponuđen novi, iako igra vrlo dobro u Italiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakako, u Hajduku su odmah počeli sanjati o povratku Perišića na Poljud, kao što su dosad dosanjali povratak Danijela Subašića, bivšeg vatrenog golmana. Torcida sanja povratak Perišića na Poljud kao zalog osvajanja naslova prvaka Hrvatske kojeg Hajduk nije osvojio od davne 2005. godine. No Perišić u Interu zarađuje pet milijuna eura te u Splitu takav ugovor ne može dobiti, tek je nekoliko europskih klubova koji bi to mogli ostvariti. Jedan od njih je navodno i Roma, kao i Napoli, kojem u novoj sezoni u prvenstvu ide jako dobro.

“Napoli želi Perišića. Trener Luciano Spalletti je dugo radio s Perišićem i vidi ga kao pravo rješenje za sljedeću sezonu”, piše Calciomercato. Međutim, prema pisanju La Repubblice trener Rome kontroverzni Jose Mourinho također želi 32-godišnju zvijezdu nogometne reprezentacije Hrvatske. Kako smo već pisali Perišića je Mourinho navodno pokušao dovesti ranije u Manchester United, no to i nije bilo pretjerano ozbiljno. Da je United ozbiljno ”zagrizao” za Ivana oni bi ga i angažirali. Novaca im ne manjka.

Inače, Ivan Perišić je iz Hajduka, kao i toliki drugi mladi talentirani igrači iz ostalih hrvatskih klubova, otišao kao junior, da bi u Inter stigao prije šest godina iz Wolfsburga za 15 milijuna eura. Bio je u međuvremenu Perišić i u Bayernu, na posudbi, s obzirom na prilike koje je imao u najboljem njemačkom klubu nije to bila za njega ni loša sezona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dresu Intera Perišić je odigrao 210 utakmica te je zabio 46 golova uz 40 asistencija…

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.