I dok u Kataloniji i dalje sanjaju titulu mediji se pitaju je li Koeman ponizio svog igrača i zašto?

Foto: fah

Nogometaši Barcelone, kako smo već pisali, pobijedili su sinoć Getafe s 5:2, bila je to rutinska pobjeda Barcelone, iako teža nego što to govori sam rezultat. Ovom pobjedom katalonski klub vratio se u borbu za naslov prvaka Španjolske te imaju 68 osvojenih bodova, dva manje od Reala, pet manje, ali i utakmicu manje, od Atletico Madrida. Naime, madridski klubovi imaju utakmicu više od Barcelone jer je Kataloncima zbog finala Kupa kralja odgođena jedna utakmica. Messi i društvo osvojili su taj trofej. Do kraja sezone u LaLigi ostalo je još šest kola, dakle, više nego dovoljno za preokret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski mediji danas polemiziraju o potezu trenera Barcelone Ronalda Koemana. Naime, trener Barce bio je ljut na svog nogometaša Minguezu, i to zato jer je ovaj u jednoj akciji otišao previše naprijed te je tako riskirao ”propuh” u obrani. Koeman je vikao na svog obrambenog igrača te ga je vrlo brzo izvukao iz igre.

Kada se ovaj približio klupi Barcelone kako bi pozdravio trenera Koemana trener se pravio kao da ga nije vidio. U Španjolskoj su podijeljeni glede ove situacije, neki kažu kako će to biti vrijedna lekcija za nogometaša o poniznosti, dok drugi tvrde da se nizozemski stručnjak ponio na način na koji se inače ne ponašaju treneri velikih kubova. Odnosno, da je ponizio svog igrača.

Inače, Barcelona u nedjelju gostuje kod Villarreala, koji je nedavno u četvfinalu Europske lige izbacio zagrebački Dinamo, te će s tri boda pokušati zadržati korak s Atleticom i Realom, u Kataloniji i dalje sanjaju o tituli, a olakšavajuća im je okolnost, u odnosu na Real, činjenice da nemaju obveze u Europi te da su nedavno ipak osvojili jedan trofej – Kup kralja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.