Iako Juventus zaostaje osam bodova za Interom Pirlo je uvjeren: ‘Naslov nam je nadohvat ruke’

Foto: fah

Šef stručnog stožera Juventusa, Andrea Pirlo, i dalje je uvjeren kako se njegova momčad može izboriti za naslov prvaka Italije bez obzira na zaostatak na ljestvici, prije svega za milanskim Interom. Juve za Interom zaostaje osam bodova, uz utakmicu manje, međutim, Pirlo se ne misli samo tako predati te je uvjeren kako sve još uvijek nije izgubljeno, odnosno, da njegova momčad može do desetog uzastopnog naslova prvaka Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To ostaje naš cilj. Moramo i dalje nastojati ostvariti taj cilj jer Scudetto nam je nadohvat ruke”, istaknuo je samouvjereni Pirlo, nakon čega je dodao.

“Mi smo Juventus i moramo nastaviti vjerovati u osvajanje titule do kraja”.

Podsjetimo, Stara dama trenutačno drži treće mjesto Serie A sa 45 osvojenih bodova iz 22 susreta, dok je Inter vodeći sa 53 boda iz 23 odigrane utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.