Ibrahimović odlazi u mirovinu 2016.

Foto: wikipedia

Najbolji švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović (32) karijeru će okončati 2016. godine kada mu istekne ugovor sa Paris Saint Germainom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada mi istekne ugovor imat ću 34 godine i neću više moći igrati na najvišoj razini. Da, to vjerojatno znači da ću otići u mirovinu kao član PSG-a”, rekao je Ibrahimović za ESPN.

U PSG je stigao prije dvije godine iz AC Milana i donio im je dva uzastopna naslova francuskog prvaka. Prije toga igrao je za Ajax, Juventus, Inter i Barcelonu. Za reprezentaciju Švedske odigrao je 98 utakmica i zabio je 48 golova.

“Ja sam jedan od vođa, ali PSG nije samo Ibrahimović. Ima tu puno dobrih nogometaša i bez suigrača ne bih bio ništa. Međusobno se uvažavamo i to je vrlo važno, jer bez toga ekipa ne bi funkcionirala. Također, imamo dobru atmosferu u svlačionici, stalno se šalimo, a to mi se sviđa”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.