Igor Tudor nije čekao smjenu, dao otkaz u Laziju

Foto: fah

Hrvatski stručnjak Igor Tudor više nije trener Lazija. Dao je ostavku nakon što se ranije tijekom dana naveliko pisalo kako će ga čelnici rimskog kluba smijeniti Iako je ostvario solidne rezultate u ovo malo vremena koje je proveo u Rimu, hrvatski stručnjak je prema pisanju talijanskih medija zaratio praktički sa svima u Laziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski Goal ističe da se Tudor nije slagao s klupskom politikom oko nekih igrača i da je tražio odlazak nekolicine te dolazak onih koje je smatrao pojačanjima. “Ta je ideja bila dijametralno suprotna onoj Lotita i Fabianija”, piše Goal.

Noibiancocelesti.com piše kako je još jučer predsjednik Lotito želio smijeniti Tudora, no na stranu hrvatskog trenera stao je sportski direktor Fabiani, koji je želio nastaviti suradnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.