Dinamo predstavio novog predsjednika Uprave

Foto: Vaillant

Na sjednici Izvršnog odbora Dinama doneseno je više ključnih odluka kojima je nova vrhuška kluba nastavila postupak rekadroviranja upravne strukture u klubu. Prema tome, Zvonimir Manenica novi je predsjednik Uprave kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Upravu je ušao Hrvoje Puhalo, dok je s mjesta direktora Dinamo Tradea smijenjen Dražen Miličević. Osim toga, sportski direktor kluba Marko Marić je Izvršnom odboru predstavio i sportski plan za naredni prijelazni rok u kojem će Dinamo pokušati poslovati racionalnije.

“Zvonimir Manenica je u ovih par mjeseci kao član Uprave dokazao kako je jedan od vodećih eksperta za pitanje financija i općih poslova te mu je povjerena odgovornost pozicije predsjednika Uprave. Njegove domene financija i općih poslova i dalje ostaju prioritet u poslovanju i vjerujem da će nastaviti kvalitetno i odgovorno voditi klub prema potpunoj stabilizaciji poslovanja.

Financijska slika kluba je pod kontrolom, ali jasno je da dugoročno želimo još veću stabilnost. Sa Zvonimirom na toj poziciji te Markom Marićem kao sportskim direktorom kluba stvorili smo jaku sinergiju između financijskog i sportskog sektora u stvaranju dugoročne financijske stabilnosti usko povezane s rezultatskom izvrsnosti“, rekao je dr. sc. Dubravko Skender, dopredsjednik kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U upravu ušao i Puhalo

Uprava Dinama prema statutu ima između 3 i 5 članova, a osim postojećih Manenice, Ozrena Podnara i Danijela Tomačića, novi član je i Hrvoje Puhalo. Riječ je o još jednom jakom imenu iz poslovnog svijeta.

“Veliko mi je zadovoljstvo predstaviti Hrvoja Puhala kao novog člana Uprave Dinama. Drago mi je da je prihvatio poziv Dinama da se vrati u domovinu i da bogato iskustvo prenese na sektore za koje će biti zadužen. Njegovi rezultati pokazuju da zna stvarati dodatni kapital i razvijati marketing i prodaju, dva važna segmenta kluba za koja od prvog dana komuniciramo kao veliki potencijal rasta prihoda kluba i pozicioniranja kao globalnog brenda.

Vjerujem da to s Hrvojem možemo ostvariti u ovom mandatu i dodatno ojačati neosvojivu plavu tvrđavu koju gradimo. Ono što mi se osobno svidjelo kod njega je što u svrhu ostvarenja ciljeva konstantno potiče suradnike na razmišljanje izvan okvira i davanje slobode u izražavanju“, rekao je Skender.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.