Igrači Dinama tužni zbog poraza, evo što kažu iz Rijeke!

Foto: fah

Dinamo je izgubio od Rijeke, a igrači su stadion napustili pognutih glava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je potišten bio Arijan Ademi, kao kapetan momčadi preuzeo je odgovornost za poraz.

“Katastrofa. Izgubili smo 4-1, užasno, bez riječi sam. Dobro smo otvorili utakmicu, sve je bilo kako treba, a onda nam se dogodio krah. Kao kapetan ove momčadi preuzimam odgovornosti, ma bio sam katastrofa. Bio sam loš, kriv sam, odigrao sam kao ‘p….’, kako onda mogu očekivati da drugi budu bolji”, rekao je Ademi.

Mario Gavranović zabio je gol u prvom derbiju protiv bivšega kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Došli smo ovdje po pobjedu, htjeli nametnuti naš ritam, ali stvari su se poslije našeg vodstva brzo promijenile. Prvo smo pogriješili za izjednačenje, onda dobili crveni karton. I na kraju im poklonili još dva gola. Sa svim tim pogreškama nismo zaslužili više od poraza u Rijeci”, poručio je Mario Gavranović.

“Mislim da smo u prvom poluvremenu izgledali dobro, bili bolja momčad, ali nas je malo poljuljao taj crveni karton. Nismo mogli u nastavku ići prema gore, teško je igrati s igračem manje ovdje protiv Rijeke, a još smo napravili previše individualnih pogrešaka koje su domaći igrači znali kazniti”, rekao je Petar Stojanović.

” Velika pobjeda za nas u kojoj smo pokazali želju, htijenje i karakter. Našli smo se u situaciji u kojoj su nas svi počeli otpisivati, ali mi smo opet dokazali kako znamo igrati i da napredujemo velikim koracima. Sigurno da tu ima još puno stvari na kojima trebamo raditi, ali veseli me što se vidi kako u svakoj utakmici, bilo na utakmici ili treningu baš svi daju svoj maksimum”, komentirao je Filip Bradarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.