Igrači Hajduka razočarani: Izgubili smo dva boda

Foto: fah

Hajdukovi igrači nakon Jadranskog derbija pomalo su razočarani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razočaran sam bodom. Od prve minute htjeli smo pobjedu, a na kraju smo primili gol iz penala koji po meni nije postojao”, kaže Hamza Barry, koji je ovog tjedna dobio poziv u A reprezentaciju svoje zemlje.

” Vidjeli ste da smo igrali jako dobro od prve minute. Rijeka je imala sreće i dobila bod, a to nije ono što smo htjeli. Idemo dalje, nadam se da ćemo nastaviti u ovakvom stilu”, dodao je za Slobodnu Dalmaciju.

Odlično je igrao i Marko Futacs kojemu je samo pogodak nedostajao da zaokruži odličnu izvedbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da sam zabio, bila bi to savršena utakmica za mene. Nakon Osijeka bili smo uzrujani i htio sam dati sve od sebe”, rekao je Futacs koji također smatra kako je Hajduk bio puno bliži pobjedi: “Nisam sretan jer smo bili puno bolji. Oni u prvom dijelu nisu pokazali ništa, a u drugom tek nešto. Razočaran sam i zbog sebe jer sam imao veliku šansu u drugom dijelu. Morao sam zabiti. Zadovoljan sam s navijačima jer nisu odustali od nas, a i puno ih je došlo. Generalno nisam sretan, ali s druge strane Rijeka je vodeća i možemo izvući pozitivne stvari uoči sljedećih utakmica.”

“Bili smo motivirani, igrali smo kao momčad. U prvom dijelu oni nisu mogli napraviti dodavanje jer smo bili svugdje, pritiskali smo ih i stvarali šanse. Nažalost, dogodio se taj penal i izgubili smo dva boda. Šteta, bila je to dobra momčadska partija”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.