Vratar Rijeke o ružnoj sceni na Poljudu: Bojao sam se da će tip opaliti nekoga od mojih suigrača

Foto: fah

Igrači Rijeke nisu djelovali razočarano nakon utakmice na Poljudu. “Čvrsta utakmica u kojoj je bilo prilika s obje strane pa je “podjela” bodova poštena. Hajduk je malo jače od nas ulazio u duele, ali vratili smo se i uspjeli izjednačiti. Što je bilo kod gola? Sudario sam se, ali ne znam je l’ sa svojim igračem ili s nekim drugim. Dinamo? Imamo još dvije utakmice pa ćemo vidjeti”, kaže vratar Andrej Prskalo koji je bio blizu i one ružne scene u završnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iskreno bojao sam se da će tip opaliti nekoga od mojih suigrača, posebno sam se za Andrijaševića bojao. Postavio sam se za slučaj da krene na nekoga, ali srećom nije”, ispričao je.

“Velik bod na teškom gostovanju. Ovdje je uvijek lijepa atmosfera, ali šteta ovoga na kraju što se dogodilo i pokvarilo dojam. Bilo je teško igrati zbog jakog vjetra, nismo u početku uspijevali doći do naše pas igre. Ne mislim da smo nešto izgubili, ne možeš doći na Poljud i reći da si favorit, zato smo zadovoljni bodom i idemo nastaviti gdje smo stali”, rekao je Dario Čanađija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.