Igrači i Dalić žele igrati u Splitu: Hoće li biti žrtve frustracija određenih ljudi?

Zagreb, 10.06.2019 - Konferencija izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Daliæa, foto HINA/ Tomislav PAVLEK/ ik

Nakon što je na osječkoj žegi protiv Walesa osvojila tri važna boda u borbi za plasman na EURO 2020. godine, hrvatska nogometna reprezentacija će sezonu zaključiti u utorak prijateljskom utakmicom u Varaždinu protiv Tunisa. Nakon što je na osječkoj žegi protiv Walesa osvojila tri važna boda u borbi za plasman na EURO 2020. godine, hrvatska nogometna reprezentacija će sezonu zaključiti u utorak prijateljskom utakmicom u Varaždinu protiv Tunisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želio bi da se iduća utakmica igra u Splitu. Želja mene i igrača je Split, ali ne odlučujem ja. Hrvatska je reprezentacija svih, ne samo Zagreba, Osijeka, Rijeke. Atmosfera u Osijeku je bila fenomenalna i Slavonija nas je dočekala široko otvorenih ruku”, rekao je Dalić.

Nedavno je povod za novi udar na reprezentaciju i HNS bilo suđenje u finalu Kupa Hrvatske za pionire u Slavonskom Brodu. Mladi Hajdukovci poraženi su 3:2 od Osijeka, a sudac je, kako tvrde u Hajduku, teško oštetio njihovi momčad. Naime, Hajduku su isključena dva igrača, Osijek je to iskoristio i preokretom došao do vrijednog trofeja.

S obzirom na reakciju iz Hajduka poslije finala Kupa za pionire postavlja se pitanje kad će Vatreni ponovno na Poljud?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentacija zaslužuje igrati na našem ”najljepšem stadionu”, bez obzira na ispade koji dolaze iz Hajduka, Vatreni ne bi smjeli biti talac nikakvih frustracija, odakle god one dolazile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.