Igrači nakon Češke: ‘Mislim da su danas svi išli na glavu i htjeli pobijediti, a i uspjeli smo’

epa08144935 Ondrej Zdrahala of Czech Republic (R) in action against Josip Sarac (L) and Matej Hrstic (C) of Croatia during the EHF Handball Men European Championship match between Croatia and Czech Republic in Vienna, Austria, 20 January 2020. EPA/VALDRIN XHEMAJ

Hrvatska je pobijedila i Češku na Europskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pobijedili smo i ispunili naše ciljeve. Utakmica je bila kontrolirana s naše strane, bilo je malo nervoze koja je uvijek tu, ali ništa strašno. Igrali smo u sastavu koji još nikad nije igrao zajedno, drago mi je da smo postigli dobar rezultat. Mislim da su danas svi išli na glavu i htjeli pobijediti, nekad se osjetilo da postoji neuigranost, ali ipak smo pobijedili. Protiv Španjolske idemo na pobjedu bez obzira na drugu grupu. Nije bitno s kim ćemo igrati u drugom krugu, idemo na pobjedu, a u polufinali što bude”, rekao je Marko Mamić za RTL.

“Ono što je najvažnije je to da smo odmorili bitne igrače, ali i da smo mi koji ne igramo često osjetili taj adrenalin. U polufinalu bih radije Sloveniju, ali moramo biti prvi u grupi da bismo išli na drugoga iz one grupe”, rekao je za RTL Matej Ašanin.

“Dosta je tu stvari koje se treba poloviti, griješili jesmo u nekim situacijama i to je normalno u ovim situacijama”, rekao je Matej Hrstić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Snalazili smo se u napadu kako smo znali, igrali smo i s dva pivota i vrtjeli lijevo-desno do prilike i u obrani smo se borili i ginuli jedan za drugog”, rekao je Josip Šarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.