Igrači okrenuli leđa Petevu: Kakva ga sudbina čeka?

Foto: fah

Dinamovi nogometaši doživjeli su težak poraz kod Slavena (1:2) u 30. kolu HNL-a. Tako Rijeka ima 8 bodova prednosti i preostalih 6 kola samo je formalnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra je bila loša, toliko da su izgubili od momčadi koja je prije ovog meča imala čak 37 bodova manje od Dinama, a ujedno su prva momčad koju je Slaven uspio pobijediti u proljetnom dijelu prvenstva.

Bad Blue Boysi u Koprivnici su igrače pozvali na razgovor ispod tribine, došli su baš svi, a BBB su im poručili: “Mi smo tu i kad gubite dvije utakmice zaredom, morate igrati za sebe.”

Zajedno su viknuli “Vratit ćemo Dinamo!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Ne možemo o Petevu odlučivati sad u automobilu kojim se vraćamo iz Koprivnice. Sjest ćemo s njim, ali i s igračima. Naravno, da smo jako nezadovoljni, nema nikakvog napretka u igri, doživjeli smo još jedan poraz. To je to, analizirat ćemo sve i donijeti odluku”, rekao je za Sportske novosti nakon utakmice Tomislav Svetina.

Ništa bolje nije rekao ni predsjednik Dinama Mirko Barišić.

“”Zapravo, nismo tako šokirani, znali smo i vidjeli kakva je situacija prije utakmice, ali smo mislili da će se momčad podići. Nije, jasno je da ‘vojska’ ne sluša trenera. Danas ćemo vidjeti što će se događati, neću ništa prejudicirati, ali vidljivo jest da ovo ne štima”, istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.