Inter preokrenuo od 0:2 do 4:2, igrao Perišić; Jurićeva Verona poražena

epa08836019 Torino's Simone Zaza (L) challenges for the ball Inter's Alessandro Bastoni during the Italian Serie A soccer match FC Inter vs Torino FC at Giuseppe Meazza stadium in Milan, Italy, 22 November 2020. EPA/MATTEO BAZZI

U susretu osmog kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je pobijedio Torino sa 4-2, premda je do 62. minute gubio sa 0-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torino je poveo u posljednjim trenucima prvog dijela golom Simonea Zaze, a u 62. minuti Cristian Ansaldi je iz kaznenog udarca doveo goste do 0:2, no Inter je u svega pet minuta izjednačio. Prvo je Alexis Sanchez na asistenciju Romela Lukakua smanjio u 64. minuti, a tri minute kasnije su okrenuli uloge. Sanchez je asistirao, a Lukaku zabio za 2-2.

Zatim je Inter u potpunosti okrenuo rezultat u 84. minuti golom belgijskog napadača iz kaznenog udarca. Pobjedu milanskog kluba potvrdio je Lautaro Martinez u 90. minuti u akciji u kojoj je sudjelovao i Ivan Perišić. Hrvatski reprezentativac ušao je u igru u 74. minute, dok je Marcelo Brozović izvan stroja.

Sassuolo je ostvario pobjedu 2-0 kojom je barem privremeno preuzeo vrh ljestvice. Golove su zabili Jeremie Boga (42) i Domenico Berardi (75). Za Veronu, koju vodi Ivan Jurić, je do 38. minute igrao Nikola Kalinić, dok Ivor Pandur nije ulazio u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma je pobijedila Parmu sa 3-0. Strijelci su bili Mayoral (28) i Mhitarjan (32, 40).

Nogometaši Beneventa slavili su sa 1-0 na gostovanju kod Fiorentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.