Ionako je malo tko vjerovao u povratak: Eduardo da Silva ipak zaobilazi Maksimir i Dinamo?

Foto: fah

Nekoć standardni hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo da Silva ipak se ne vraća u Maksimir u zimskom prijelaznom roku?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barem zasad od povratka nema ništa, dakle, nema ništa od povratka Dudua već ove zime u klub u kojem je stekao veliku nogometnu afirmaciju, ali i za koji ga veže sukob sa Zdravkom Mamićem, koji je kako tvrdi izgladio. Mnogi navijači bi bez dvojbe željeli vidjeti Eduarda koju sezonu u plavom dresu, iako Eduardo nije na razini iz vremena kada je napuštao Zagreb činjenica je da jedan takav talent nije i ne može zaboraviti igrati nogomet. Dinamu su pojačanja u ovom trenutku imperativ s obzirom na zaostatak za Rijekom u prvenstvu te brojne poraze u Ligi prvaka.

Nedavno je Eduardo rekao da bi se već ove zime vratio u redove poljuljanog hrvatskog prvaka, malo tko je povjerovao u mogućnost takvog transfera bez obzira na činjenicu da Dinamo novaca ima, pokazalo se da su skeptici imali pravo. “Ja sam samo rekao da nisam nikad zatvorio vrata Dinama, ali nisam nikad rekao da stižem, da je to riješeno”, rekao je jedan od najboljih hrvatskih napadača svih vremena i drugi strijelac Vatrenih u povijesti sa 29 postignutih pogodaka za Sportske novosti i tako očito prekinuo nagađanja.

Naime, Dudu tvrdi da je njegov povratak iz Maksimira zasad jedna teška misija, a ima ponude i nekih drugih kluba te tvrdi da bi mu trenutni klub ukrajinski Šahtar mogao ponuditi novi ugovor, drugim riječima, hrvatskom Brazilcu ipak u ovom trenutku Dinamo nije na prvom mjestu, iako mu novac nije presudan kada je u pitanju odluka o klubu u kojem će karijeru nastaviti, a možda i za sezonu-dvije završiti.  Konačnu odluku Dudu mora donijeti do kraja ove godine, no, sigurno je da još ne misli zaključiti veliku karijeru, koja je mogla biti još veća, i bila bi, da nije bilo teške nesreće prije devet godina u Arsenalu kada je igrao na vrhunskoj, europskoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.