Isključen Fabregas: U žestokoj utakmici Chelsea svladao Liverpool

Foto: fah

U susretu International Champions Cupa (ICC) Chelsea je na stadionu Rose Bowl u Pasadeni pobijedio Liverpool 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to sve samo ne prijateljska utakmica. Dvoboj su obilježile grubosti, crveni karton Cesca Fabregasa, te sudar Marka Grujića i Bertranda Traorea nakon kojeg je Grujuć završio u bolnici.

Foto: fah
Foto: fah

Pogodak odluke postigao je Gary Cahill u 10. minuti utakmice nakon ubačaja iz kornera.

Londonski ‘Bluesi’ su od 72. minute igrali s igračem manje nakon što je Cesc Fabregas ‘pocrvenio’ nakon oštrog i opasnog starta na novom Liverpoolovom braniču Ragnaru Klavanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah

Za Liverpool je nastupio Dejan Lovren koji je ‘požutio’ u 53. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.