International Champions Cup: Manchester City bolji od Borussije nakon izvođenja jedanaesteraca

Foto: fah

U susretu International Champions Cupa (ICC), koji se održava već četvrtu godinu, Manchester City je u Pekingu pobijedio Borussiju Dortmund 6-5 boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je nakon 90 minuta završila rezultatom 1-1. City je poveo golom Sergia Aguera u 79. minuti, a njemački doprvak je izjednačio u šestoj minuti sudačke nadoknade golom Christiana Pulišića.

Foto: fah
Foto: fah

Talentirani 17-godišnji veznjak je rođen u SAD, a unatoč željama oca i djeda da zaigra za Hrvatsku, prihvatio je poziv izbornika nogometne reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država Jurgena Klinsmanna.

Prilikom izvođenja kaznenih udaraca tri igrača Borussije (Passlack, Larsen, Merino) su bili neprecizni, dok su kod Cityja promašila dva igrača (Garcia, Sterling).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah

Cityju je to bila prva utakmica na International Champions Cupu, dok je Borussija prije šest dana u Šangaju deklasirala Manchester United 4-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.