Iva Olivari delegatkinja UEFA-e na finalu Lige prvakinja

Foto: fah

Team managerica hrvatske nogometne reprezentacije Iva Olivari imenovana je za delegatkinju Uefe na utakmici finala Lige prvakinja, objavio je Hrvatski nogometni savez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je istu dužnost obavljala na četvrtfinalnom susretu Arsenala i PSG-a 22. kolovoza te polufinalnom susretu Wolfsburga i Barcelone 25. kolovoza, Iva Olivari bit će delegatkinja i na velikom finalu, srazu Wolfsburga i Lyona na stadionu Anoeti u San Sebastianu.

Radi se o najvišoj dužnosničkoj funkciji na utakmicama Uefinih natjecanja, a uloga obuhvaća kontrolu i nadgledanje svih aspekata organizacije utakmice.

– Veliko mi je zadovoljstvo i iznimna čast biti delegatkinja na finalnoj utakmici Lige prvakinja. Zahvaljujem prije svega Uefi i Hrvatskom nogometnom savezu, na čelu s predsjednikom Davorom Šukerom koji je prepoznao moj rad te me nakon dugogodišnjeg staža u Savezu odlučio predložiti za ovu funkciju, rekla je team managerica Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– U finalu će nastupiti dva velika rivala, ekipe koje su uvijek u vrhu ženskog nogometa i očekujem da ćemo imati priliku nazočiti uzbudljivoj utakmici, dodala je Olivari.

Osim Olivari, Hrvatska će imati još jednu predstavnicu u velikom finalu – pomoćna sutkinja finalnog dvoboja Lige prvakinja bit će Sanja Rođak-Karšić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.