Ivan Mance o nesretnom ždrijebu Rijeke: Kek i ova generacija igrača već su nekoliko puta pokazali da i nemoguće mogu pretvoriti u moguće

Foto: fah

Rijeka jednostavno nije imala sreće – dobili su jako teškog protivnika, ali unatoč tome vjeruju u novo čudo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamjenik sportskog direktora Ivan Mance vjeruje u prolaz.

”Da, nismo imali sreće, izvukli smo najjačeg protivnika. I Salzburg je bio jak što znači da nas zaista idu ta izvlačenja. Ali, izbacili smo Salzburg, napravili jedno malo čudo i ne vidim razlog zašto ne bi napravili još jedno”, rekao je Mance za Radio Rijeku.

”Sad slijedi detaljna analiza protivnika. Od kuda prijeti najveća opasnost i gdje su najslabiji. Znamo svi o kakvoj se velikoj momčadi radi, sedam puta zaredom bili su prvaci Grčke, a osvojili su pedesetak naslova prvaka. To su impresivne brojke s kakvima se malo koji klub na svijetu može pohvaliti. Isto tako, to je klub enormno visokog proračuna i mogu kupiti igrača kojeg god požele”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Međutim, Kek i ova generacija igrača već su nekoliko puta pokazali da i nemoguće mogu pretvoriti u moguće. Imamo se pravo nadati i postavit ćemo se kao prvaci Hrvatske”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.