Ivan Perišić o sjajnoj atmosferi na Poljudu: ‘Kada smo istrčali na zagrijavanje, shvatili u kakvom ćemo ambijentu igrati, trnci su nas prolazili’

Split, 10.10.2019 - Utakmica 6. kola skupine E kvalifikacija za nogometni EURO 2020. Hrvatska - Maðarska. Na slici Bruno Petkoviæ i Ivan Perišiiæ.foto HINA/ Miroslav LELAS/ ik

Povratak hrvatske nogometne reprezentacije na Poljud posebno je dirnuo Ivana Perišića, a njegova želja da zabije gol ipak nije ostvarena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Žao mi je zbog jedanaesterca, ali lakše ću podnijeti taj promašaj kada znam da su tri boda na našem računu. Zamolio sam Modrića da mi prepusti jedanaesterac, on je naš prvi izvođač. Bilo mi je stalo da zabijem gol na Poljudu, Luka je prepoznao moju želju, ali nažalost golman me pročitao. Ništa, idemo dalje, bit će još prilika za gol jer vratit ćemo se ovdje brzo. Bitno je da su osigurani važni bodovi”, rekao je za Sportske novosti.

“Teško je nešto reći nakon ovakvog dočeka. Predugo nas nije bilo ovdje, nedostajalo je nama igračima, nedostajalo je publici. I onda kada smo istrčali na zagrijavanje, shvatili u kakvom ćemo ambijentu igrati, trnci su nas prolazili. Komentirali smo poslije u svlačionici, baš svaki od nas se naježio. Zagrijavali smo se i usput pjevali s publikom. Nezaboravan doživljaj”, poručuje.

“Dogovorili smo se da ćemo napasti Mađare bez kalkuliranja, od prvog sučeva zvižduka. Nije bilo razloga za oklijevanje pred ovako punim tribinama. Iskoristili smo nepažnju njihovih stopera, zabili rani gol, a znate da je puno lakše igrati kada u početnoj fazi utakmice otključaš bravu ovakve momčadi koja je došla orijentirana isključivo na defanzivu. Žao mi je zbog navijača što nisu vidjeli još poneki gol, jer imali smo prilika, ali dobro… Generalni je dojam da smo odlično odradili posao i sada se okrećemo Walesu”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad slijedi Osijek…

“Odigrali smo tešku utakmicu s Velšanima u Osijeku. Dobro smo ih upoznali, vidjeli gdje su im mane i kakve vrline posjeduju. Prema naprijed imaju nekoliko opasnih i brzih igrača, koji će pred svojim navijačima biti motivirani da nam se revanširaju. Proučit ćemo video utakmice sa Slovacima, vidjeti je li se što u međuvremenu promijenilo. U svakom slučaju, do nedjelje ćemo biti spremni za taj izazov”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.