Ivan Perišić otkrio zašto je propao njegov transfer u Manchester United i kako je došao u Bayern

Foto: fah

Ivan Perišić prije dvije godine trebao je prijeći iz milanskog Intera u Manchester United na poziv Josea Mourinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, transfer se nikad nije dodgodio, a Perišić je sada za britanski The Athletic otkrio pozadinu.

“Bio sam jako blizu. Bilo mi je nevjerojatno što me Jose zvao, a njemu je jako teško reći ne. Stvarno sam želio zaigrati za Manchester United i pridružiti mu se. San mi je zaigrati u svim velikim ligama. Bilo mi je teško i bolno, pa ne želim ulaziti u detalje, ali čak sam i ja tek dvije godine kasnije saznao zašto je taj transfer propao”, rekao je Perišić.

Svjestan je i da Bayernu nije bio prvi izbor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Oni uvijek imaju tri, četiri ili pet igrača na svim pozicijama za koje su zainteresirani. Nisam bio jedini ni prvi. Svi znaju priču; Sane se ozlijedio i propao mu je dolazak u München, a klub je potom nazvao mene i mog agenta. Razmislio sam o tome, porazgovarao s obitelji i prespavao noć te donio odluku”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.