Ivan Rakitić na meti Mourinha i Guardiole, ali i zbog obitelji želi ostati u Barceloni?

Foto: fah

Kako javljaju španjolski mediji Jose Mourinho je još u 1. mjesecu ove godine želio dovesti Ivana Rakitića u Manchester United, a o čemu su pisali brojni svjetski mediji ranije tijekom godine, a što je ovih dana ponovno aktualizirano.  Naime, da se radi o nemogućoj misiji potvrdio je i Mundo Deportivo koji tvrdi da je Rakitić i ostanak hrvatskog reprezentativca i dalje prioritet Barcelone. Po svemu sudeći i Rakitić bi karijeru mogao završiti u dresu katalonskog diva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Rakitić s Barcelonom ima ugovor još tri godine, a Barcelona je hrvatskom veznjaku već pripremila novi ugovor koji bi ga za katalonski klub vezao do 2021. godine, ugovor još nije potpisan, no, bit će navodno uskoro.

Rakitić je nedodirljiv kod Luisa Enriquea. Otkako je stigao u klub, upravo je on odigrao najviše utakmica, ukupno 123. Messi je odigrao 120, Busquets 115“, navodi španjolski Mundo Deportivo, uz dodatak da Rakitića želi i trener Manchester Citya Pep Guardiola, bivši trener i legenda Barce, sam Rakitić svojedobno je rekao da bi mu bila čast igrati za Guardiolu, no, glavni razlog zašto hrvatski reprezentativac želi ostati u Barceloni su njegova supruga Raquel te njegove dvije kćeri koje Ivan ne želi seliti iz Španjolske.

Ivan Rakitić ne jednom je spomenuo koliko su mu obitelj i sigurnost obitelji važne, vjerojatno je i to jedan od razloga zašto djevojčice ne želi izlagati stresu kao što je preseljenje iz sredine na koju su se već navikli, u novu sredinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.