Ivan Rakitić nakon novog pogotka za Barcelonu nada se čudu u Ligi prvaka: ‘Moramo nastaviti ovako, 100 posto smo uz Enriquea’

Foto: Twitter

Kako smo već pisali Barcelona je s čak 5:0 razbila Celtu na Camp Nou i tako na najbolji način potvrdila povratak u formu uoči dvoboja protiv PSG-a u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Barca mora nadoknaditi čak 4 pogotka minusa iz prve utakmice ako želi među osam najboljih klubova Starog kontinenta, što, naravno, neće biti nimalo lako. Ne protiv vrlo nezgodnih Francuza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od strijelaca za Barcu bio je i hrvatski nogometaš Ivan Rakitić koji je pogodio mrežu Celte, no, iz zaleđa, međutim, pogodak je priznat. Nakon utakmice Rakitić je rekao kako se nada čudu protiv PSG te da je ponos Katalonije za čudo spreman.

“Jedva čekamo taj PSG. Hvala navijačima na današnjoj podršci, a možemo obećati da ćemo dati sve na terenu od prve do zadnje minute protiv Parižana. Idemo po to čudo”, rekao je Rakitić, koji decidirano tvrdi kako je njegova momčad 100 posto uz aktualnog trenera Luisa Enriquea koji je najavio odlazak iz kluba na kraju sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mi smo 100% uz Enriquea unatoč tome što je najavio odlazak na kraju sezone. Vjerujemo mu i nije se puno toga promijenilo nakon odluke”, poručio je hrvatski reprezentativac, koji je za utakmicu protiv Celte rekao tek kratko kako su svi igrači bili dobri od prve do zadnje minute te da su držali visoki intenzitet protiv momčadi koja ih je znala namučio u ranijim utakmicama.

“Moramo nastaviti ovako”, zaključio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.