Ivan Santini: ‘Zbog obitelji sam došao u Osijek, a uvijek se trudim Boga staviti na prvo mjesto’

Osijek.16.02.2021. Trener Nk Osijek Nenad Bjelica predstavio je novo pojacanje kluba Ivana Santinija Na Fotografiji: Ivan Santini i Nenad Bjelica Foto:FAH

U Osijeku je predstavljen novi napadač Bijelo-plavih Ivan Santini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo doba kada smo svi suočeni s pandemijom COVID-a naučilo nas je i podsjetilo da ima i drugih važnih stvari u životu, najvažnijih, a ja sam izabrao povratak u Hrvatsku kako bih bio što bliže obitelji i u mogućnosti što više vremenja s njom provoditi”, kazao je Santini.

“Kako sam naglasio zbog koronavirusa se puno toga promijenilo, a mene je u Osijek privukao njegov projekat kojeg želim biti dio. I Bjelica kao trener, i izgradnja novog stadiona, još iz igračkih dana kada sam bio član Zadra sjećam se Osijeka kao velike nogometne sredine. Pamtim i njegovu navijačku skupinu Kohortu čiji su članovi u velikom broju bili dolazili na gostovanje u Zadar. Blizu je Osijeku i Vukovar, uvijek sam imao posebne simpatije za Slavoniju, za ovaj kraj Hrvatske. Sve je to uz moju želju da budem uz obitelj bilo presudno da odlučim doći”, naglasio je Santini.

“Imam izniman odnos s Bogom i uvijek se trudim staviti ga na prvo mjesto”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.