Ivana Brkljačić o sudjelovanju na Hodu za život: Motiv su mi vrijednosti koje živim i želim podržati

Foto: Facebook

“Motiviraju me životne vrijednosti koje živim i želim podržati. Naravno da ću se uključiti uvijek u sve aktivnosti koje zagovaraju život”, rekla je za narod.hr Ivana Brkljačić i otkrila svoje motive za sudjelovanje u Hodu za život u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podrška sportašice i ove godine: Ivana Brkljačić sudjelovala u Hodu za život

“A aktivisti koji se protive Hodu za život nisu vjerodostojni, zalažu se “za prava žena”, da je to tako bili bi u istoj povorci”, jasna je Ivana.

Podsjetimo, za život je 2016. godine uz Ivanu Brkljačić hodao i bivši veliki hrvatski plivač Gordan Kožulj, a ona se odlučila uključiti i ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivana je prošle godine nakon Hoda za život objavila status na društvenim mrežama koji kao podsjetnik objavljujemo u cijelosti:
”Ponosna sam što sam danas bila dio povorke Hod Za Život! U medijima pak glavna vijest o incidentu s nekom navodno poznatom glazbenicom (bdw danas su tek odlučili proglasiti je priznatom). Zamislite situaciju da je bio gay pride i nečiji pokušaj zaustavljanja povorke! Kakvi natpisi bi bili? Jel bi to bila junakinja ili primitivka?
Ali ne mogu ovako lijepu i pozitivnu priču zatrovati, danas je za Hrvatsku i život hodalo preko 15.000 ljudi”.

Ove godine je jedva čekala novi Hod za život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.