Ivanković: Dostojanstveno završiti sezonu

Foto: fah

Nakon pobjede Hajduka nad Goricom 2:1, treneri Rajko Vidović i Jure Ivanković podijelili su svoje dojmove o utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mislim da smo odigrali jednu dobru utakmicu, ne mogu zamjeriti ništa momcima, Hajduk je zasluženo pobijedio, započeo je Vidović.

– I jedna i druga momčad nisu ostvarili ciljeve, ali to je naša realnost. Nekih sat vremena igramo dobro, poslije padamo. Kada se sva sagleda, realno je tu gdje jesmo.

– Ušli smo dobro u utakmicu, s pogotkom, napravili smo dvije greške i onda to Hajduk kao dobra momčad iskoristi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Energetski smo se u drugom dijelu potrošili, nemamo puno igrača i moramo se sad okrenuti sljedećoj utakmici s Istrom. Oni su u odličnom ritmu i odličnoj formi, mi ćemo se ovaj tjedan jako dobro pripremiti, zaključio je trener Gorice.

Jure Ivanković, privremeni trener Hajduka rekao je o utakmici sljedeće:

– Ušli smo loše u utakmicu, iako smo imali priliku preko Brekala da mi povedemo. Onda smo ubrzali sve, imali puno prilika, nisu to bile izrazite šanse, ali smo izjednačili pa zabili i za 2:1 sretno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Gorica je bila nezgodna, ali mislim da smo zasluženo došli do pobjede.

– Moramo Juraka pohvaliti, to mu je bila prva utakmica od prve minute, ovi ostali igrači su mu dali podršku. Sudjelovao je u dosta akcija i defanzivno i ofenzivno. Skoko je dobio dobru priliku, nema ga više jer ima U-17 prvenstvo. Petrašija, nadam se da će dobiti priliku protiv Lokomotive.

– Lokomotiva nam je dva puta poremetila planove. Idemo završiti sezonu na dostojanstven način, rekao je Ivanković o zadnjoj utakmici sezone na Kranjčevićevoj, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.