Ivano Balić: Treba ići utakmicu po utakmicu, a kad igraš dobro, doći će i rezultat

Foto: fah

Ivano Balić u zasluženoj je rukometnoj mirovini, ali nije propustio utakmicu Hrvatske i Crne Gore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Uvijek je lijepo doći i vidjeti stare suigrače i prijatelje,’ rekao je u razgovoru za RTL.

‘Vidjeli smo samo par utakmica i to nije nikakvo mjerilo. Znamo kakav je Lino trener, a što će igrači pokazati tek ćemo vidjeti. Doveo je malo iskusnije igrače za prvenstvo, jer vjeruje da mogu pomoći’, rekao je.

‘Kad igraš doma ne možeš podbaciti, nije to nikakav pritisak, ta publika te samo nosi da daješ više nego što možeš u tome trenutku, pomaže ti u utakmicama kad imaš krizne situacije,’ dodao je Balić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Ne vjerujem u nekakav pritisak, jer oni igraju dobro i u klubovima, ovdje je jedino specifično što igraju svojoj zemlji, ali to je samo dodatni plus,’ istaknuo je.

‘Po meni smo u vrhu, treba ići utakmicu po utakmicu, a kad igraš dobro, doći će i rezultat’, zaključuje Balić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.