Ivano Balić se vraća u rukometnu reprezentaciju

Foto: fah

Hrvatski rukometaši će nakon neuspjeha na Svjetskom prvenstvu u Egiptu i u kvalifikacijama za Olimpijske igre uskoro krenuti u nove izazove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon odlaska Lina Červara klupu je preuzeo Hrvoje Horvat, koji je odlučio u stručni stožer uključiti Ivana Balića, javljaju Sportske novosti.

Bivši najbolji rukometaš svijeta bit će pomoćnik izbornika.

Balić je u reprezentaciji već radio, prije tri godine bio je direktor. Sad će Igor Vori, koji je bio i pomoćnik i direktor, ostati samo direktor, dok će 41-godišnji Balić biti asistent izbornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi sljedeći izazov za “Kauboje” bit će EHF EURO kup, natjecanje na kojem će sudjelovati momčadi koje su se izravno plasirale na Europsko prvenstvo 2022. godine, Španjolska i Hrvatska kao finalisti prošlog EP-a, te Slovačka i Mađarska, koje kao domaćini ne moraju igrati kvalifikacije. Taj turnir počinje 26. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.