Ivanušec: Svi su maksimalno nabrijani da osvoje bodove protiv Dinama

Foto: fah

– Nismo zadovoljni jer uvijek idemo na tri boda, ali to je nogomet, rekao je Luka Ivanušec nakon 1:1 remija Dinama s povratnikom u prvu ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Znali smo da je Varaždin dobra ekipa, to su pokazali u treće kolu protiv Hajduka. Čestitam im na remiju. Imali smo prilika, ali nismo ih iskoristili. Možemo sad samo žaliti za tim, ali okrećemo se dalje. Čeka nas uzvrat u Ligi prvaka i idemo probati izboriti sljedeće pretkolo. Idemo se regenerirati i pripremiti za taj uzvrat. Nama su ciljevi puno veći, idemo svaku utakmicu na pobjedu i nismo zadovoljni s ovim danas, dodao je.

Rođeni Varaždinac bio je oduševljen atmosferom na utakmici.

– Varaždin je jedna dobra ekipa, bili su motivirani, igrali su neopterećeno, kao i sve ekipe protiv Dinama, svi su maksimalno nabrijani da osvoje bodove protiv Dinama. Imali smo situacija, ali opet je Zelenika bio na nivou i možemo im čestitati na osvojenom bodu. Ljudi ovdje žive za nogomet i drago mi je da se moj Varaždin vratio u prvu ligu i drago mi je zbog svih ovih ljudi. Mislim da imaju jako dobru ekipu i da će biti jako dobri ove godine, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.