Ivica Kostelić: Dečki će imati dosta tešku utrku

Ivica Kostelić
Foto: fah

Ivica Kostelić je uživao u navijačkom huku uz Crveni spust, kojeg već drugu godinu zaredom nema, a i neće skijašima na Sljemenu biti lako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mislim da će dečki imati dosta tešku utrku, jer sutra bi trebala biti kiša s prelaskom u snijeg. Jedini koji će imati još teži posao su organizatori, izjavio je proslavljeni hrvatski skijaš Ivica Kostelić nakon što se u ulozi predvozača spustio po Crvenom spustu uoči prve vožnje slaloma za skijašice.

– Problem je lutrija. Netko ima vjetra, netko nema. Sigurno ima utjecaja, ako na ravnom dijelu dobijete vjetar u prsa, možete izgubiti. Ima i lišća na stazi, ali oko toga se ništa ne može napraviti. Probali su organizatori maknuti lišće, ali ono nema nikakav utjecaj na skijaše, rekao je Kostelić.

– Sigurno da bi nam bilo draže da su gledatelji ovdje, ali nema ih ni na većini utrka u Svjetskom kupu i takve su već gotovo dvije sezone iza nas. To je nešto na što se moramo naviknuti s obzirom na situaciju. Naravno, veselimo se nekakvoj budućnosti u kojoj će se gledatelji opet pridružiti utrkama, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Publika je motivirajući faktor, ali svi su profesionalci, ne može publika odlučivati. Na domaćem su terenu, već to je prednost. Treba se samouvjereno ponašati na domaćem terenu. Morate probati izvući najbolje iz situacije, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.