Ivica Kostelić i nakon SP-a u St. Moritzu tajnovit: “Planovi? Uskoro ćete saznati”

Foto: snimka zaslona

Ivica Kostelić kroz kvalifikacije, gdje je zauzeo 15. mjesto, izborio je plasman na utrku slaloma na Svjetskom prvenstvu u St. Moritzu. Upravo je ovdje prije 14 godina osvojio jedino svjetsko zlato i to također u slalomu. Samim time – to je najljepše mjesto za posljednju utrku u karijeri, što se već dugo najavljuje, a Kostelić se na svaku priču o tome samo zagonetno smješka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slalomskoj utrci spustio se sa startnim brojem 54 i u prvoj vožnji za vodećim Marcelom Hirscherom zaostao 3.5 sekunde. U drugoj je imao 7.95 sekundi slabije vrijeme od pobjednika, za ukupno 38. mjesto.

Oprostio se piruetom, a zauzvrat je dobio pljesak i skandiranje.

“Ako sam nekome legenda, super. Ali, meni je glavno da sam uspio doći do ovog SP-a i da sam mogao odskijati utrku. Nije bilo lako, staza je bila ledena, a to nije dobro za koljeno.” rekao je o zadnjoj utrci na SP-ima u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, još nije potvrdio da je kraj: “Planovi? Uskoro ćete saznati.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.