Ivica Olić o Perišiću u Bayernu, povratku Ivana Rakitića…

Zagreb, 04.03.2019 - Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Daliæ objavit æe popis igraèa na koje raèuna za kvalifikacijske utakmice za EP protiv Azerbajðana (Zagreb, 21. ožujka) i Maðarske (Budimpešta, 24. ožujka). Na fotografiji Ivica Oliæ. foto HINA / Denis CERIÆ /dc

Ivica Olić u subotu je gledao Ivana Perišića u pobjedi Bayerna nad Kölnom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svaki put kad igra, rezultat je asistencija ili gol. Baš držim pred sobom statistiku, za Bayern ima četiri utakmice, zabio je dva pogotka i dodao dva dodavanja za gol. To je fantastičan ulazak u sezonu”, rekao je za Sportske novosti.

“Niko ga cijeni. Kad je otpao Sane zbog ozljede, koji je bio njihov prvi “pick”, klub je odlučio, s obzirom na to da ga Niko jako dobro zna, da mu dovedu Ivana. U tom času bio je na tržištu i zapravo optimalno pojačanje za Bayern s obzirom na to da igra poziciju za koju su tražili rješenje, ima iskustvo, sve što smo konstatirali istog časa kad je Antonio Conte otvorio vrata da će ga pustiti iz Intera. Na početku je za njega bio teret što je stigao on, a ne Sane. Ipak je Sane njemački reprezentativac, svi su ga htjeli, a pojavio se Perišić. Isprva su novinari, pak čak i dio navijača, bili skeptični. Međutim, to je za njega bilo najbolje što mu se moglo dogoditi, savršena startna pozicija. Nije bilo velikih očekivanja, mogao je u miru igrati kako zna, a Ivan je to sjajno napravio. Sad sam u subotu vidio koliko su ga već zavoljeli, a suigrači ga cijene svjesni da može i lijevo i desno, i glavom, sve je super ispalo. Sjajno je za njega što je došao u pravi klub i sustav igre koji mu definitivno odgovara”, poručio je.

Što je s Ivanom Rakitićem?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne raduju me Barcelonini rezultati, ali Rakitiću u tome nije bilo lako. Puno se govorilo o njegovu mogućem odlasku, sve do kraja prijelaznog roka. To je za Ivana bilo turbulentno vrijeme. Vidim da je to jedan od najlošijih startova Barce u 21. stoljeću. Sigurno nije do Ivana, tek je kod Granade prvi put bio u startnoj postavi. Ekipa je očito u padu, bit će sve više pritiska na trenera, naravno i na igrače, da se što prije vrate na nivo na kojem svi Barcelonu očekuju i žele vidjeti. Drago mi je što će Ivan ponovno biti s nama, da će opet igrati. Što se njega tiče, nikad nije to ni bilo upitno. Kroz medije su se više provlačile neke priče, nego što su se gledali njegovi stvarno razlozi otkaza. Najvažnije je da je spreman, da dolazi, a sve ostalo je sada manje-više nebitno. S obzirom da je to prošlost”, poručio je.

Poljud će biti pun.

“Prepun. Po informacijama kakva je potražnja za ulaznice bit će fantastično. Nakon toliko godina eto nas na Poljudu. Vratit ćemo Mađarskoj za poraz u Budimpešti. Poznavajući igrače, bit će u najmanju ruku na istoj razini kao u Slovačkoj, a onda, ne Mađarskoj, nego ni puno kvalitetnijim reprezentacija ne može biti ugodno”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.