Ivica Olić otkrio želje Ivana Perišića: ”U Bayernu je sretan i nada se da će ostati u Münchenu”

Foto: fah

Bivši hrvatski reprezentativac, Ivica Olić, inače član stručnog stožera hrvatskog nogometnog izbornika Zlatka Dalića, otkrio je njemačkim medijima gdje bi Ivan Perišić najradije nastavio karijeru. Podsjetimo, nogometaš Intera trenutno se nalazi na posudbi u Bayernu.  Perišić je u Bayern stigao još u vremenu Nike Kovača, a dogovorena je jednogodišnja posudba uz opciju trajnog otkupa za 20 milijuna eura odštete. Zasad je nepoznato kamo će ovog ljeta hrvatski nogometaš, postoji mogućnost i povratka u Inter, odlaska u neki treći klub, ali i ostanka u Bayernu, dakle, sve je otvoreno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern bi volio otkupiti ugovor Ivana Perišića od Intera, međum, korona kriza puno je toga poremetila. Kako smo već spomenuli i Inter bi želio vratiti Ivana, a to se donedavno činilo kao najmanje realna mogućnost. No, korona kriza diktira neke nova uvjete.

“Ivan se osjeća dobro. Svaki dan radi sve više i želi se vratiti na travnjak do kraja sezone kako bi se testirao pod Hansijem Flickom. Ivan je jako sretan u Bayernu i nada se da će ostati u Münchenu i sljedeće sezone”, kazao je Ivica Olić u razgovoru za tz.de.

Podsjetimo, Ivan Perišić je u dresu Bayerna odigrao 22 utakmice, računajući sva natjecanja u kojima je njemački klub ove sezone sudjelovao. U 1200 minuta Ivan je zabio pet golova i upisao osam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.