Ivica Olić: ‘S ovom momčadi, u ovoj situaciji, Niko Kovač je izvukao maksimum, a Rebić će dati sve od sebe da se pokaže u najboljem svjetlu’

Zagreb, 04.03.2019 - Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Daliæ objavit æe popis igraèa na koje raèuna za kvalifikacijske utakmice za EP protiv Azerbajðana (Zagreb, 21. ožujka) i Maðarske (Budimpešta, 24. ožujka). Na fotografiji Ivica Oliæ. foto HINA / Denis CERIÆ /dc

Ivica Olić, sada pomoćnik Zlatka Dalića, bit će na utakmici koja je jako važna za Niku Kovača, onoj protiv Eintrachta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bayernu je dovoljan i bod za osvajanje naslova, jer ima bolju gol-razliku. Međutim, s druge strane i Eintrachtu treba pobjeda, jer se bori za Europu. Tako da se može očekivati zaista spektakularna utakmica”, kaže za Sportske novosti.

“Ova sezona bi za klub iz Frankfurta mogla završiti tužno i nesretno. A prije kratkog vremena su bili u igri za finale Europske lige, za Njemački kup, te su bili u poziciji da sljedeće sezone igraju čak u Ligi prvaka. Za ovo posljednje su još u igri, još mogu preskočiti Borussiju iz Mönchengladbacha i Bayer ako se poklope rezultati. Međutim, može im se dogoditi da od svega na kraju ne bude ništa, pa da sezona koja je zgledala super, na kraju bude loša. Jer ako ne uhvate niti Europsku ligu, onda to sigurno neće biti dobro”, dodao je.

Što kaže o Rebiću?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rebić je opet odigrao dobru sezonu. Vidi se da sad na kraju i on osjeća umor, jer je odigrao dosta utakmica. Nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji i tako naporne sezone u Eintrachtu, sigurno jedva čeka da se malo odmori. Međutim, u takvoj utakmici kakva je ova protiv Bayerna, dat će sve od sebe kako bi se pokazao u najboljem svjetlu. Sigurno će probati naštetiti Bayernu”, poručio je.

“S ovom momčadi, u ovoj situaciji, Niko Kovač je izvukao maksimum! Pobijedio je sve probleme. Ne vidim i ne vjerujem da Bayern s njim neće nastaviti suradnju! Vjerujem da će Kovač i sljedeće sezone biti trener Bayerna. Isto tako, vjerujem da će s igračima koji će doći u momčad ostvariti još bolji rezultat, prije svega u Ligi prvaka”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.