(VIDEO) NBA: Odlični Antetokounmpo za vodstvo Milwaukeeja 2:0

Foto: fah

Košarkaši Milwaukee Bucksa na svom su terenu svladali Toronto Raptorse sa 125-103, te su u finalu Istočne konferencije NBA lige u seriji na četiri pobjede poveli sa 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milwaukee je krenuo silovito od samog početka utakmice i već nakon prve četvrtine imao je 14 koševa prednosti (35-21). Gosti niti u jednom trenutku nisu pronašli igru kojom bi se suprostavili Milwaukeeju, i u zadnje dvije četvrtine najbolje što su mogli je da dođu na 13 poena zaostatka.

“Igrali smo slabo i već na početku smo im dopustili da se razigraju i napune samopouzdanjem. Bili smo spori i nismo imali nikakvih šansi”, izjavio je trener Toronta Nick Nurse.

Milwaukee je predvodio fenomenalni grčki košarkaš Giannis Antetokounmpo, kandidat za MVP-a, koji je upisao 30 poena i 17 skokova. Još petorica igrača imali su dvoznamenkasti učinak, Ersan Ilyasova ubacio je 17, Nikola Mirotić 15, Malcolm Brogdon 14, George Hill 13, a Khris Middleton 12 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Toronta ponovno je bio najbolji Kawhi Leonard sa 31 košem i 8 skokova. Kyle Lowry dodao je 15 poena, ali uz slab šut (4-13), a Norman Powell je ubacio 14 koševa. Opet je podbacio centar Marc Gasol, koji je ostvario samo dva koša (šut 1-9).

Sljedeća utakmica je u Torontu u ponedjeljak ujutro po hrvatskom vremenu (01.00 sat).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.