Bogdanović zabio 15 koševa u pobjedi Jazza, ozljeda Jokića

Foto: fah

Rudy Gobert postigao je 23 poena uz 16 skokova, Donovan Mitchell dodao je 22 u pobjedi Utah Jazza protiv Denver Nuggetsa 122:110.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj je obilježila ozljeda MVP-ja lige Nikole Jokića koji je odigrao samo 15 minuta prije nego što je ozlijedio koljeno i morao je napustiti igru. U tih 15 minuta već je bio na 24 poena te ostao i najbolji strijelac Nuggetsa na kraju. Srpski košarkaš ostao je ležati nakon sudara koljenom o koljeno s Gobertom, nakon nekog vremena s dignuo i uz pomoć odšepao s terena te sad slijede daljnje pretrage, no prema prvim informacijama, ne radi se o ozbiljnijoj ozljedi.

Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović postigao je 15 koševa za Jazz uz šut igre 5/14. Pogodio je jednu tricu iz pet pokušaja, a imao je i dva skoka te jednu ukradenu loptu.

Jordan Clarkson s klupe je zabio 19, a dvoznamenkasti su još bili Mike Conley (15), Joe Ingles (13) i Hassan Whiteside (10).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Los Angeles Lakersi pobijedili su San Antonio Spurse 125:121 nakon produžetka, a Anthony Davis s 35 koševa i 17 skokova te Russell Westbrook s 33 poena i 10 skokova te osam asistencija predvodili su pobjedničku momčad koja je bila bez LeBrona Jamesa.

Luka Dončić postigao je 26 koševa u pobjedi Dallasa protiv Houstona 116:106, a New York Knicksi slavili su u Philadelphiji 112:99, dok je Golden State bio bolji Oklahoma Cityja 106:98, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.