Bogdanović: Znao sam da će me razmijeniti, samo sam čekao gdje

Foto: snimka zaslona

Bojan Bogdanović u novoj sezoni NBA lige igrat će za Detroit Pistonse. Tamo je došao iz Utah Jazza, a u suprotnom smjeru otišli su Kelly Olynyk i Saben Less.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović je prošle sezone u dresu Jazza postizao 18.1 poena uz 4.3 skokova, a sada se priključio momčadi s mladom jezgrom koja tek treba ostvariti svoj potencijal.

Vijest o razmjeni naš košarkaš je dočekao u Hrvatskoj, a odmah nakon toga se zaputio u Detroit kako bi prisustvovao prvom okupljanju Pistonsa.

– Znao sam da će me razmijeniti. Samo sam čekao gdje će me poslati. Veoma sam uzbuđen što sam ovdje s mladom grupom igrača i iskusnim trenerom, zasad je sve sjajno, kazao je Bogdanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku trening kampa trener Dwane Casey govorio je novopridošlom Bogdanoviću.

– Pametan je i zna šutirati i igrati. Zna kako igrati bez lopte i ako se pazi na njega, to će otvoriti prostor za igrače kao što su Cade Cunningham, Jaden Ivey i Saddiq Bey. Gledao sam ga danas na treningu, govorio je igračima što trebaju raditi i zato će nam biti veoma vrijedan, zaključio je Casey, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.