Ivo Iličević spasio HSV od poraza u doigravanju!

Hrvatski nogometaš Ivo Iličević bio je strijelac za Hamburger SV u prvoj utakmici kvalifikacija za ostanak u prvoj njemačkoj ligi u kojoj je HSV na svom terenu odigrao 1:1 (0:1) protiv Karlsruhea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti iz Karlsruhea poveli su u 4. minuti golom Rouwena Henningsa, a Iličević je poravnao na konačnih 1:1 u 73. minuti preciznim udarcem sa 10-ak metara iskosa s desne strane. Bio je to njegov prvi pogodak ove sezone, a na terenu je proveo svih 90 minuta.

Hrvatski reprezentativni napadač ivica Olić igrao je za HSV do 89. minute.

Uzvratni dvoboj igrat će se u ponedjeljak u Karlsruheu, a nakon njega bit će poznato svih 18 sudionika Bundeslige sljedeće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HSV je sezonu završio na 16. mjestu u prvoj, a Karlsruhe na trećem mjestu u drugoj ligi. Po završetku ligaškog dijela sezone iz prve lige su izravno ispali Paderborn i Freiburg, dok su iz druge u prvu ligu promovirani Ingolstadt i Darmstadt.

HSV je jedini klub u Njemačkoj koji je odigrao sve dosadašnje sezone u Bundesligi od njezina osnutka 1964. godine, a za produžetak tog niza ne smije izgubiti u Karlsruheu, te usto mora postići barem pogodak u uzvratu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.