Ivušić: Sada nam je svaka utakmica najvažnija do kraja sezone

Foto: snimka zaslona

U prvom susretu 26. kola domaćeg nogometnog prvenstva Lokomotiva i Osijek odigrali su jučer u Kranjčevićevoj bez golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Osijek u završnici zamalo došao do sva tri boda, i Lokomotiva je imala veoma dobre šanse, no spasio je goste raspoloženi vratar Ivica Ivušić.

– Sigurno da sada žalimo za neiskorištenim prilikama, posebno ovima pri samome kraju utakmice. Imali smo priliku uzeti sva tri boda, ali što je tu je. Moramo se okrenuti dalje, nema se kome što zamjeriti, svi su htjeli i borili se na terenu, ali nažalost nismo došli do još jedne pobjede. Imali smo svoje prigode, nismo ih iskoristili i moramo se okrenuti novim protivnicima, rekao je Ivušić nakon utakmice.

Osijek je vodeći na ljestvici s 53 boda, ali i dvije utakmice više od drugoplasiranog Dinama koji ima 50 bodova. Lokomotiva je peta sa 33 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Imali su i oni svoje šanse kao i mi, srećom pa ih također nisu iskoristili. Na kraju se može reći da nosimo bod s jednog teškog gostovanja iako smo se nadali maksimalnom učinku. Možemo to gledati i tako da je bolje i ovaj bod nego niti jedan. Moramo se koncentrirati na sljedeće utakmice, odrađujemo ih jednu po jednu, pa ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti. Sada nam je svaka najvažnija do kraja sezone, a prva sljedeća je ponovno teška, u Kupu s Rijekom, zaključio je Ivušić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.