Izbornik bjeloruskih rukometaša Jurij Ševcov: ‘ Ponosan sam na svoju ekipu i šteta što nismo izvukli barem bod’

Foto: fah

Ponosan sam na svoju ekipu i šteta što nismo izvukli barem bod, izjavio je izbornik bjeloruskih rukometaša Jurij Ševcov nakon poraza od Hrvatske (23-25) na EURU u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igrali smo odlično, pogotovu u drugom poluvremenu i stvarno sam ponosan na svoju ekipu. Toliko smo se trudili, a sav taj trud nakraju ipak nije nije bio nagrađen. Odigrali smo dosad najbolju utakmicu na turniru. Čestitam Hrvatskoj na pobjedi”, kazao je Ševcov.

Baris Pukhuski bio je s pet golova jedan od najboljih igrača Bjelorusije.

“Mi smo mlada močad i nedostaje nam iskustva u ovakvim utakmicama. Igrali smo dobro, a opet smo izgubili. Nadam se da ćemo u narednim utakmicama postići i neku pobjedu”, izjavio je Pukhuski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bjelorusija nikad nije pobijedila Hrvatsku, ovo im je deseti poraz, a dvaput su uspjeli izvući neodlučeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.