(VIDEO) Izbornik Dalić nakon ždrijeba: ‘Izbornik Islanda mi je rekao – Samo ne vas!’

Foto: snimka zaslona

Hrvatska nogometna reprezentacija u skupini Svjetskog prvenstva u Rusiji igrat će protiv Argentine, Islanda i Nigerije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedi nam prva utakmica 16. lipnja u Kalinjingradu s Nigerijom, zatim pet dana kasnije u Nižnjem Novgorodu protiv Argentine, a protiv Islanda 26. lipnja u Rostovu.

“Moglo je biti bolje, a može biti i gore. Mislim da možemo ostvariti svoj cilj i proći grupu, ali bit će jako teško. Nadam se da ćemo dobro otvoriti prvenstvo. Moramo biti jako oprezni, Imat ćemo dovoljno vremena za proučiti ekipu. Nama je bitno osvojiti 4-5 bodova da prođemo skupinu, nije bitno protiv koga. Želio sam izbjeći tih par najjačih ekipa, ali eto, dobili smo Messija. Naravno da su oni favoriti, ali nećemo se predati”, rekao je hrvatski izbornik Zlatko Dalić.

O Islandu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Njih znamo jako dobro, dobili smo ih u Zagrebu i izgubili na Islandu. Razgovarao sam s njihovim izbornikom koji mi je rekao: Samo ne vas! Dobra su momčad, agresivna, jaki su u skok igri. Grupa nije loša, ali nije ni najbolja. To su 32 najjače reprezentacije na svijetu, nema lakih protivnika”, dodao je.

O dugim putovanjima i kampu

“Sad ćemo o tome razmišljati, prva utakmica je 16. lipnja, imamo vremena izabrati kamp koji je najbliži tim destinacijama. Najvažnije je dobro se pripremiti u svakom smislu”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imamo neke kampove koje smo rezervirali, sad ćemo iskoristiti vrijeme da to proučimo. Vrijeme curi, već danas moramo o tome razmišljati”, rekao je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.