Izbornik Dalić: Kada sve ovo vidim, pitam se što to meni treba – borim se i odmah ne valjaš, ali to je Hrvatska

Foto: fah

Zlatko Dalić nakon utakmice u Kijevu u kojoj je Hrvatska odnijela pobjedu nad Ukrajinom, rekao je jednu zanimljivu izjavu u mix zoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Idem se dobro odmoriti prvo, sutra idem u Split, gledati moj Varaždin, pa u posjet roditeljima u Livno. Kada sve ovo vidim, pitam se što to meni treba. Umjesto da odem u Abu Dhabi u patikama i kratkoj majici, kupat se godinu dana, radim i uzimam lovu. A ovdje se borim i odmah ne valjaš, ali to je Hrvatska”, otkrio je zasad još uvijek privremeni izbornik.

“Moram reći da sam se iznenadio koliko se negativnih stvari napisalo za mene u tako kratkom vremenu. Nisam ja ničiji, nitko me nije instalirao zbog svojih privatnih interesa, ja sam ponosni Livnjak, ponosni Varaždinac i Hrvat koji je prihvatio posao u najtežoj situaciji. Nikome ništa nisam dužan, podmetnuo sam leđa jer Hrvatska je za mene svetinja. Nisam ni od Zdravka Mamića, ni od Šukera. Ničiji. Mogao sam s ovom utakmicom sve izgubiti. Hvala dragom Bogu, hvala mojoj obitelji, a ovo u Hrvatskoj zaista… Prije sedam godina napustio sam Hrvatsku i napravio svoju karijeru sam, bez menadžera, bez agencije. U svijetu, krenuo od nule, i došao do finala Lige prvaka u Aziji. Imam preko četrdeset utakmica u Ligi prvaka”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.