Izbornik Krajan otkrio zašto Mate Pavić ne igra za tenisku reprezentaciju

Foto: fah

Izbornik hrvatske teniske reprezentacije Željko Krajan komentirao je uspjehe hrvatskih tenisača na Australian Openu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bilo nam je ugodno pratiti turnir jer smo imali igrače u završnicama. Teško je očekivati više od ovoga jer je ovo vrhunski rezultat. Mate Pavić potvrđuje talent i kvalitetu. Još prije par godina bio je najmlađi među najboljih 30, a svi znamo da je parove jako teško igrati bez iskustva. Dokazuje talenat i sigurno da je najbolji igrač parova”, rekao je, piše Večernji list.

Marin Čilić već sutra navečer stiže u Osijek na Davis Cup.

No, zašto Mate Pavić, dvostruki pobjednik, ne igra za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Istina je jedna i to ponavljam. Za svaki susret Davis cupa otkako ne igra dobio je poziv, svaki put sam ga pokušao kontaktirati, ali sam svaki put odbijen u pokušaju komunikacije. Mogu samo reći da on odbija igrati za reprezentaciju i druge istine tu nema. On ne želi igrati za reprezentaciju”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.