Izbornik Tucak teško primio poraz: Puno toga bih rekao, ali ne smijem

Foto: fah

Izbornik hrvatskih vaterpolista Ivica Tucak bio je iznimno razočaran i utučen nakon poraza od Španjolske u finalu Europskog prvenstva u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Barakudama srebro, Španjolci europski prvaci

– Ne znam što reći. Pakao, pakao sporta. Kad odigraš ovakvu utakmicu, odlučnu,vodiš i izgubiš na ovakav način, ne znam što reći, rekao je iznimno tužni izbornik i nastavio:

– Cijelu utakmicu smo odigrali predobro, nemam što momcima zamjeriti, izgubili smo s ovim zadnjim golom, takav kakav je dao Granados se daje jednom, Milivoj Bebić ga je dao 1984. u Los Angelesu. Puno toga bih rekao, ali vruć sam i ne smijem. Znam razloge poraza, ali ne smijem… Čestitam Španjolcima, koji su sjajna momčad, na sportskoj borbi, čestitam mojim momcima na borbi. Odigrali smo fantastično, kontrolirali rezultat, ali eto, nedostajalo je malo sportske sreće, malo svega. Nemojte me krivo shvatiti, molim vas, rekao je razočarani izbornik i završio razgovor, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.