Izbornik Walesa: ‘Gareth Bale se ponovno zaljubio u nogomet’

epa07918851 Wales' captain Gareth Bale celebrates scoring the second goal during the UEFA EURO 2020 group E qualifier soccer match between Wales and Croatia held at Cardiff City Stadium in Wales, Britain, 13 October 2019. EPA/PETER POWELL

Igra se završna faza Lige nacija, natjecanja koje je uvela UEFA, a koje je po mnogima, posebno ove turbulentne korona sezone, suvišno. U Ligi nacija natječe se, dakako, i Wales te Republika Irska, koji će odmjeriti snage danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Wales bi trebao igrati i najbolji igrač te reprezentacije, donedavna zvijezda Real Madrida Gareth Bale, koji, ako je vjerovati izborniku Walesa Robertu Pageu, ponovo uživa u nogometu.

“Sad je on potpuno druga osoba. Izgleda da se Bale ponovno zaljubio u nogomet. Igra u klubu u kojem ga trener želi vidjeti, uživa u treninzima i vremenu koje provodi na terenu”, rekao je Page, a onda je pokušao obrazložiti svoj stav. Naime, jasno je da je Bale u Realu u posljednje vrijeme bio nezadovoljan, pa čak i nesretan na neki način, stoga je i morao otići, kao što je i otišao.

”Očito je Tottenham pripremio Balea da igra cijeli susret intenzitetom koji se od njega očekuje. Čak i ako ga pogledate na treningu, impresivan je. Dobro je što Bale opet uživa u nogometu te se nadamo da će nam na terenu moći prenijeti taj osjećaj”, zaključio je Page.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.