Bale odgovarao je li Modrić bolji od Kroosa, Inieste, De Bruynea… Evo što je rekao

Foto: fah

Velški nogometaš Gareth Bale gostovao je u TikTok emisiji u kojoj je govorio o svojoj uspješnoj karijeri. U jednom trenutku birao je najboljeg veznjaka tako da bi mu se predstavila dva imena, a Bale bi birao tko ide dalje. Pogađate, od samog početka pa do kraja njegov odgovor uvijek je glasio “Modrić”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
@futcrunch Is Modric the ?? ? Thanks @PlayStation for inviting me to the UEFA Champions League Final and find out Bale loves Modric ❤️ #ad #uclfinal #playstationhouse ♬ original sound – futcrunch


Modrića je izabrao ispred Scholesa, Silve, De Bruynea, Lamparda, Inieste i svog drugog suigrača Kroosa, jer je kako je rekao, s Modrićem igrao još dulje.

Bale je devet godina bio igrač Real Madrida, s kojim je pet puta osvojio Ligu prvaka. Karijeru je završio nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, a u to vrijeme je bio igrač Los Angelesa. Prije Reala igrao je za Southampton i Tottenham, gdje je bio i na posudbi u sezoni 2020/21.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.