Izbornik Željko Babić: Proročanstvo se ostvarilo, zahvalit ću Bogu i Isusu

Rukometaši Hrvatske u nedjelju su u Krakowu svladali Norvešku s 31:24 (15:11) i po treći put u povijesti osvojili brončano odličje na europskim prvenstvima, čime su izborili i izravan plasman na Svjetsko prvenstvo 2017. u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Proročanstvo se ostvarilo. Još 2002. godine rekli su mi da ću jednog dana biti izbornik Hrvatske i da ću osvojiti medalju. Osjećaj je dobar. Umoran sam i zadovoljan. Lijepo je biti izbornik kad se osvoji medalja, nije lijepo biti izbornik kada ne osvojiš ništa. To je tako u životu. Jedan dan si dobar, drugi dan si loš”, rekao je izbornik Željko Babić nakon utakmice, javlja Večernji list.

O planovima za sljedeće dane izbornik Babić kaže: “Prvo se moram dobro odmoriti. Kada dođem kući, otići ću u jednu malu kapelu koja se nalazi na jednom brdu i zahvaliti Bogu i Isusu. Potom ću otići u Međugorje i napraviti to isto. A onda kreću pripreme za kvalifikacijski turnir za odlazak na Olimpijske igre. Zna se da igramo s Danskom, Norveškom i Bahreinom. Moramo otići u Rio jer ovi dečki mogu i tamo do medalje. A za Svjetsko prvenstvo u Francuskoj 2017. pripremit ćemo još neke novine”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.