Iznenađenje na otvaranju: Hrvatska remizirala s Japanom

epa08939727 A handout photo made available by Egypt Handabll 2021 of Ivan Cupic of Croatia attempt to score against goalkeeper Yuta Iwashita of Japan during the match between Croatia and Japan at the 27th Men's Handball World Championship in Alexandria, Egypt, 15 January 2021. EPA/Hazem Gouda / Egypt Handball 2021 HANDOUT SHUTTERSTOCK OUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES

Hrvatski rukometaši odigrali su neriješeno, 29:29, u susretu prvog kola skupine C Svjetskog prvenstva protiv Japana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško su se rukometaši nosili s Japancima, koji su vodili kroz cijelu utakmicu, čak i sa šest golova razlike, pa na kraju možemo biti i zadovoljni osvojenim bodom.

Hrvatska je krenula loše, već nakon 12 minuta igre imala je pet golova zaostatka (2:7). U 23. minuti bilo je i nestvarnih +6 za Japan (8:14), no do konca poluvremena odabranici Line Červara su smanjili na podnošljivih 14:17.

Hrvatska je bolje krenula u nastavak, ali nastavilo se natezanje. Došli smo na minus dva, ali je Japan brzo pobjegao na +4 (17:21). Petnaest minuta prije kraja Hrvatska je stigla na gol zaostatka (21:22), da bi u 48. minuti napokon izjednačila golom Brozovića s crte na asistenciju Cindrića (23:23).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom, priliku je iskoristio Ivan Ćupić za 29:29.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.