Iznenađenje ili ne: Barcelona želi Griezmanna

Foto: fah

Barcelona želi zvijezdu Atletica Antoinea Griezmanna. Naime, Mundo Deportivo piše kako su čelnici Barcelone već razgovarali s Griezmannovom obitelji kako bi ga nagovorili da preseli iz Madrida u Kataloniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Je li realan transfer Griezmann u Barcelonu?! Da, vrlo je moguć… Možda je došlo do sastanka, možda je došlo do pregovora, možda su stvari napredovale…”, isto je potvrdio i član uprave Guillerme Amor, klupska legenda.

Otkupna će klauzula u njegovom ugovoru s Atleticom iznositi 100 milijuna eura, čime bi francuski napadač postao drugi najskuplji nogometaš u povijesti Barcelone nakon Ousmanea Dembelea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.