Iznenađujuće realan trener Rijeke: ‘Željeli smo pobjedu, ali nekad ne ide po željama’

Zagreb, 24.11.2020 - Odgođena utakmica 9. kola Prve HNL Lokomotiva - Hajduk. Na fotografiji Goran Tomić, trener NK Lokomotiva. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ abu

Nogometaši Rijeke ponovno nisu uspjeli slaviti na svom terenu te su novim kiksom itekako ugrozili četvrtu poziciju koju su donedavno čvrsto držali na ljestvici HNL-a. Naime, Hajduk je sve bliže Rijeci, koja je u sklopu 25. kola Prve hrvatske nogometne lige na svojoj Rujevici, po jakoj kiši, odigrala protiv Slaven Belupa tek 1:1. U jednoj odličnoj utakmici obje su momčadi imale prigode za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na klupi Rijeke debitirao je Goran Tomić, inače bivši trener Lokomotive, međutim, Rijeci to nije puno pomoglo. Nastavljen je niz Riječana bez pobjede na Rujevici, niz koji se protegnuo na šest utakmica.

Tomić je u svojoj analizi nakon utakmice bio iznenađujuće realan i korektan.

“Željeli smo osvojiti sva tri boda, ali nekad baš i ne ide sve po željama. Uvjeti su za igru bili teški, posebno u prvom dijelu, ali ne bih u tome tražio alibi jer su isti uvjeti vrijedili i za suparnika. Remi je na kraju realan ishod, imali smo lijepih prilika, ali imali su i gosti dobre šanse nakon protunapada. Poslije vodstva smo morali u nekim situacijama bolje reagirati, zabiti i taj drugi gol te privesti mirno utakmicu kraju. Međutim, nismo imali prava rješenja u završnici akcija i moramo poboljšati taj dio igre”,  poručio je Goran Tomić nakon remija protiv Slaven Belupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.