Legendarni Rivaldo najavio kraj ere Cristiana Ronalda i Lionela Messija

Foto: Snimka zaslona

Nakon čitavog niza godina u četvrtini finala Lige prvaka neće biti ni Cristiana Ronalda ni Lionela Messija, bolje rečeno momčadi za koje igraju spomenuta dvojica možda i najboljih nogometaša proteklog desetljeća. U četvrtfinalu Lige prvaka nema, dakle, ni Juventusa bi Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O jednoj takvoj situaciji govorio je jedan od ponajboljih nogometaša svih vremena sjajni bivši brazilski nogometaš Rivaldo, koji smatra kako je vrijeme uzelo svoje i kad je nogomet u pitanju. Drugim riječima, Rivaldo tvrdi kako se era Messija i Ronalda neumitno bliži svome kraju, što je zapravo posve normalno.

“Kao i svugdje u životu, vrijeme uzima svoj danak i u nogometu, a činjenica da ni Ronaldo ni Messi neće biti u četvrtfinalu Lige prvaka od 2005. potvrđuje kako talent niti jednog igrača nije besmrtan. Budući da su obojica sada u 30-ima, bit će im teže igrati presudnu ulogu jednako često kao i prije”, rekao je Rivaldo.

Rivaldo je pohvalio sjajnog napadača Borussije Dortmund, Erlinga Haalanda, koji je očito budućnost svjetskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ali to također znači da se mladi talenti počinju pojavljivati na naslovnicama i moram istaknuti Erlinga Hallanda, koji je ove sezone dobro igrao za Borussiju. U bliskoj budućnosti definitivno će postati kandidat za Zlatnu loptu .Isto se može reći i za Kyliana Mbappea, koji je gotovo sam pobijedio Barcelonu, pokazavši nevjerojatan učinak na Camp Nouu. U revanšu je bio skromniji, ali siguran sam da će se njegova snaga ponovno osjetiti u posljednjim trenucima natjecanja”,  zaključio je Rivaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.